18/01/2017

Medijski odjeci

Kad sam sazvao konferenciju za novinare u Medija centru povodom moje najnovije knjige, nisam imao predstavu kako će se to završiti, da li može ispasti i fijasko... Međutim, profesionalci su sve to odlično organizovali i poslali najavu na razne adrese medija, a očigledno da sam napravio nešto interesantno čim novinari izveštavaju o tome ili preuzimaju vest agencije Beta. Čuli su me i slušaoci na Radiju Republike Srpske, pošto sam dao intervju.

Koleginica iz RTS-a koja je radila prilog za emisiju "Tako stoje stvari" i kraću varijantu za TV Dnevnik, rekla mi je da će kompletna emisija "Tako stoje stvari" (od 17. januara) biti postavljena danas ili sutra na njihovom zvaničnom YouTube kanalu, pa je možete tamo pogledati.

Od Medija centra sam dobio snimak kompletne konferencije za novinare (trajala oko 45 minuta), pa ću to postaviti ovih dana na YouTube. Mislim da je ovo bila efektna promocija ne samo moje nove knjige i mog enigmatskog stvaralaštva, nego i srpske enigmatike u celini. U tome su mi značajnu pomoć pružili predsednik Enigmatskog saveza Srbije, Aco Janković (sagovornik na pres konferenciji), kao i svestrani umetnik Damir Malešev (čiji sjajni esej je pročitan), pa im se još jednom zahvaljujem što su doprineli da ovaj skup protekne uspešno.

4 comments:

  1. Anonymous18/1/17 12:14

    Emisija "Tako stoje stvari" je postavljena, upravo sam pogledala, lep prilog. Za one koji žele pogledati - idite na 19 minuta i 30 sekundi, tamo počinje.
    Tako stoje stvari

    Zorane, Sada mi je jasno zašto ti se od svih radova koje sam ti prvi put, 2015. poslala, najviše dopao baš onaj kojeg si i objavio. Baš sam ga "ubola". :D

    ReplyDelete
  2. Anonymous18/1/17 16:46

    Pre nego što neko slučajno shvati moj komentar kao nešto negativno, samo da napišem da je on u smislu "Svetlana, i ti si baš našla kakvu zagonetku da pošalješ", a ni slučajno nekakvo podsmevanje. Tako nešto nikada ne bih uradila.

    ReplyDelete
  3. Hvala na čestitkama! Ne mogu da se odbranim od poziva, u međuvremenu su me zvale kolege sa još dva radija i dve televizije. Ni prodaja ne ide loše, do sada sam desetak primeraka prodao ljudima iz "Dosta je bilo", četiri kolegama enigmatama, a javila se i neka žena iz Crne Gore koja me je gledala, naručila je dva komada :)

    ReplyDelete