11/05/2024

Dobro prolazno vreme

Juče je istekao rok za prijem radova na konkursu povodom 15. maja, Međunarodnog dana anagrama. Za prvo od planiranih takmičenja radove je poslalo 40 takmičara iz šest zemalja, što mislim da je sasvim zadovoljavajuće.

Rezultati ovog konkursa biće saopšteni 15. maja tokom mog gostovanja u "Jutarnjem programu" RTV Vojvodina, a nakon toga i na mom blogu, te u enigmatskim časopisima koji nađu za shodno da o tome informišu svoje čitaoce.

Naravno, tokom Međunarodnog dana anagrama očekuju nas još rešavački turniri na engleskom i srpskom, kao i izazov da za 24 sata napravite što bolju premetaljku na zadatu temu. Nadam se da taj broj ljudi i zemalja može biti još značajno 
uvećan, čime bi ovaj premijerni enigmatski događaj bio veoma uspešno realizovan.

Kompletnu satnicu moći ćete pogledati 14. maja na blogu, a gledaću i da potencijalne učesnike podsetim porukama preko mejla i Fejsbuka.

2 comments:

  1. Još jednom proverom utvrdio sam da slučajno nisu pribeleženi anagrami Kristiana Kneževića, tako da imamo 40 takmičara.

    ReplyDelete
  2. Kao što je najavljeno, sutra oko 9:30 gostujem u jutarnjem programu RTV Vojvodina, gde ću saopštiti ko je pobedio na konkursu povodom Međunarodnog dana anagrama. Kompletne rezultate moći ćete pogledati tačno u podne na blogu.

    ReplyDelete