31/01/2021

Pohvale i od šefa!

U poslednjih nekoliko dana na Fejsbuku, gde održavam najveći deo aktivnosti na društvenim mrežama, dobio sam brdo čestitki za novu šampionsku titulu u sastavljanju anagrama. Javljali su se mnogi prijatelji i poznanici kojima je drago zbog mog uspeha. Hvala svima na lajkovima i lepim komentarima!

Osim toga što je ovo bila deseta, jubilarna titula na Međunarodnom prvenstvu Srbije za anagramiste, to je i 29. put da sam prvak Srbije u nekoj enigmatskoj disciplini, po čemu sam ubedljivo najuspešniji srpski enigmata. Ako tome dodamo i onu titulu šampiona Hrvatske, na tradicionalnom konkursu koji organizuje "Kviskoteka", stižemo do okruglog broja od 30 šampionskih trofeja. Naravno, govorim isključivo o pojedinačnim titulama, jer nekakve ekipne titule su nebitne kad se upoređuje kvalitet enigmata. Ovome bi eventualno mogli da se dodaju uspesi na raznim enigmatskim konkursima u zemlji i inostranstvu, no to mi samo dodatno ide u prilog, jer i tu sam mnogo puta osvajao prva mesta.

Moglo bi se reći da sam tokom 2020. godine bio u odličnoj formi, što se ogledalo i u tome da sam pravio izvrsne radove za "Kviskoteku". Razumljivo, prijaju pohvale koje sam dobio i na tom polju, a ono što je bitno, nisu stigle samo od ljubitelja enigmatike, nego i od glavnog i odgovornog urednika časopisa, Roberta Pauletića. Osim mene, Robert je nedavno u uvodniku nahvalio i Marka Mihaljevića, koji započinje serijal ukrštenica na temu atraktivnih turističkih destinacija. Čitaoci "Kviskoteke" imaju u čemu da uživaju!

1 comment: