14/06/2019

Finale 10. Lige rešavača

 
Poštovani ljubitelji enigmatike,

U nedelju, 16. juna, od 20 do 23 časa biće održan finalni turnir 10. Lige rešavača, na kome ćete moći da rešavate moje nove zagonetke, ali i neke radove s kojima sam učestvovao na 11. Prvenstvu Hrvatske u enigmatici. Verujem da ćete uživati u pripremljenim zadacima, a biće i nekih lepih nagrada.

Nadam se da će se u takmičenje uključiti i neki odlični rešavači koji su propustili prva dva kola. Zbog tih izostanaka oni mogu imati mali bodovni zaostatak na početku finala, ali propozicije su zamišljene tako da im ostaje realna šansa za visok plasman, pa čak i za sveukupnu pobedu.

Tokom takmičenja rešavači mogu dva puta da prijave rešenja, na mejl organizatora: zradisavljevic@yahoo.com (molim da se odgovori šalju na taj mejl, jer ona stara adresa zoradis@yunet.rs ima limit od svega 50 mb). 

Da se podsetimo i plasmana nakon prva dva kola: 1. Ilija Đurković 8 bodova, 2. Svetlana Jorgaćijević 4, 3. Rade Goljović 3, 4-11. Nenad Savić, Marko Obradović, Miloš Karna, Ilija Ozdanovac, Luka Pavičić, Vladimir Obradović, Andon Koloski, Branislav Nikić 2, 12- 21. Stipan Medo, Darko Marković, Branko Grbić, Nebojša Jevtović, Dragan Stojanović, Vladimir Šarić, Jovica Marković, Milan Sečujski, Ivan Bukumirić, Željko Jelaš 1.

Ugodna vam zabava i dobro došli!

3 comments:

  1. Neverovatno šta mi radi kompjuter, non-stop izbacuje najsitnija slova, iako sam probao i da iskopiram tekst u novu poruku. Ako slabije vidite, jedino da uzmete lupu, pa da pročitate šta piše.

    ReplyDelete
  2. Iskopiraj u Notepad, pa vrati u post i onda podesi veličinu teksta.

    ReplyDelete
  3. Za veče nam prognoziraju nevreme i grmljavinu. Videću da li ću moći da učestvujem... :(

    ReplyDelete