13/04/2017

Nagradna TURA 2 (Takmičenje u rešavanju anagrama)

Povodom mog 46. rođendana, koji ove godine pada baš na Uskrs, na ovom blogu biće organizovana nagradna TURA 2 (Takmičenje u rešavanju anagrama). Takmičenje ipak neće biti održano u nedelju, nego u ponedeljak, 17. aprila, od 20 časova do 22:30.

Propozicije igre su nešto jednostavnije u odnosu na one koje je prošli put imao Nenad Savić, ali osim bodova za rešene zadatke takmičari će i ovaj put dobiti neke bonus poene, koji se odnose na težinu rešenja i na kvalitet anagrama. Naravno, ovi dodatni poeni mogu da promene redosled na tabeli, tako da i kod tog dela igre valja dobro razmisliti.

Pobednik takmičenja dobija burence stranog piva od pet litara, dok su za ostale uspešne takmičare obezbeđene nagrade u enigmatskoj literaturi. Predviđene su i dve specijalne i vrlo ukusne nagrade za najbolje novajlije (one koji nisu do sada učestvovali na rešavačkim takmičenjima), no to neka ostane malo iznenađenje.

7 comments:

 1. Anonymous13/4/17 21:16

  Stariš Zorane, stariš. Još malo pa 50. :D

  Radujem se takmičenju. :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous16/4/17 10:44

  Zorane, srećan rođendan! Želim ti puno sreće, a ponajviše zdravlja.

  ReplyDelete
 3. Srećan rođendan Zoki i još mnogo enigmatskih uspeha.

  ReplyDelete
 4. Hvala! Večeras moje čašćavanje...

  ReplyDelete
 5. Kako se prijavljuje za ovo takmičenje?

  ReplyDelete
 6. Anonymous17/4/17 17:54

  Branko, nije potrebna nikakva prethodna prijava.

  ReplyDelete
 7. Branko, u 20 časova, kad dođete na blog, pojaviće se poruka u kojoj će biti link za skidanje dokumenta sa zadacima. Tu su napisane i kratke propozicije, kako se upisuju i šalju rešenja. Nadam se da će sve biti razumljivo, a ako ne, možete me pozvati na telefon 064/297-3582.

  ReplyDelete