03/09/2016

Oprezno sa elektronskom poštom

Dok čekate rezultate drugog kola Otvorenog prvenstva Srbije za anagramiste, spomenuću da mi je pre početka glasanja od Mladena Kovačevića iz Zagreba stigla informacija da mu nisam uvrstio radove za prvo kolo. Proverom smo ustanovili da je poslao radove na pogrešnu adresu: umesto na anagrami2016@gmail.com poruka mu je otišla na anagram2016@gmail.com. Dakle, samo jedno slovo greške, a došlo je do problema. Budući da je to glasanje odavno završeno, jedino što sam mogao uraditi bilo je da mu naknadno dodelim tri boda koja bi mu sledovala za samo učešće, a takmičenje je nastavio od drugog kola. Za Mladena znam da je veliki ljubitelj enigmatike i drago mi je što se uključio u našu igru.

Za drugo kolo grešku je napravio i Kosta Željski, poslavši mi anagrame na staru adresu sa YU domenom. Srećom, ovo sam mogao da ispravim dok glasanje još nije odmaklo. Poučen ovim iskustvima, zamolio bih takmičare da obrate pažnju na koju adresu šalju radove i da za to koriste predviđeni mejl anagrami2016@gmail.com.   

3 comments:

  1. Anonymous4/9/16 10:20

    Zorane, možda bi mogao po prijemu mejla da pošalješ reply sa kratkom porukom ili čak i bez nje (samo čist reply i send), da bi učesnici bili sigurni da su im radovi stigli.

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/9/16 14:10

    Lenštino jedna! :D

    Ne iznenađuje me ovaj odgovor. Još sam davno na poslu naučila da mnoge muškarce mrzi da se bakću sa raznim sitnicama. :)

    ReplyDelete