31/07/2016

Drugo kolo "Naslovnih anagrama"Drugo kolo "Naslovnih anagrama", konkursa koji tradicionalno organizuje ED "Đorđe Natošević" iz Sombora, počinje 1. avgusta, a trajaće do 31. avgusta. Zbog sezone godišnjih odmora, ali i raznih zanimljivih dešavanja (poput Letnjih olimpijskih igara u Rio de Žaneiru), produžen je uobičajeni rok za prijem radova.

Kao i do sada, takmičari sastavljaju radove u tri kategorije. To su minijature (do 15 slova), generalna kategorija (od 16 do 40 slova) i vulgarni anagrami (do 40 slova).U svakoj kategoriji mogu se prijaviti dva anagrama i sa oba se mogu osvojiti bodovi. Takmičarske radove možete slati na mejl enigmoteka@open.telekom.rs ili na blog Enigmoteka (u komentare kod najave takmičenja).

U generalnom plasmanu vodi Kristian Knežević sa 8 bodova, zatim slede Zoran Radisavljević sa 7, Darko Marković, Mirko Rančić, Dragiša Cetić i Svetlana Jorgaćijević sa 6 bodova, itd. Dakle, konkurencija je vrlo ujednačena, tako da mnogo anagramista ima šansu da se uključi u trku za prvo mesto.

No comments:

Post a Comment