15/06/2016

Majstori ukrštenica se javili

Na konkurs u sastavljanju ukrštenice "Noletu u čast" stigli su radovi od  Sretena Perića, Tomislava Popovića, Nove Zekića i Svetlane Jorgaćijević, što najavljuje da će konkurencija biti kvalitetna. Podsećam da se radovi primaju do 10. jula, a propozicije konkursa možete pogledati NA OVOJ ADRESI.

U međuvremenu, obezbedio sam knjigu Krisa Bauersa "Sportski lider Novak Đoković i uspon Srbije", tako da imamo barem jednu nagradu koja se odnosi na najboljeg svetskog tenisera, a ja se nadam da će ih biti još. Pretpostavljam da Novakove ljude zadužene za odnose sa javnošću opsedaju s raznim molbama, ali pokušaću da dobijem neki poklon koji bi obradovao naše majstore enigmatike.

9 comments:

  1. Anonymous15/6/16 15:19

    Ja sam Zoranu već rekla da sam ukrštenicu napravila onako za svoju dušu, čisto da vidim da li mogu da sklopim nešto, a cilj mi je bio da ne stavim više od dvanaest crnih polja.
    O kvalitetu ukrštenice neću da govorim :D , a ni o vremenu koje mi je bilo potrebno za to :D , ali bilo je zabavno. (iako mi je laknulo kada su se i poslednje reči uklopile)

    Jedino što bih te Zorane zamolila, da ukoliko daješ imena za novine, moje ili preskočiš ili smisliš neko drugo, pošto spadam u one, koji naročito zbog retkog prezimena i samim tim velike "prepoznatljivosti", ne vole da se pominju u medijima. Ovo važi i za sva buduća takmičenja gde budem učestvovala. Biću ti jako zahvalna na tome.

    Dosada mi je najgore bilo, kada su se jednom u firmi gde sam radila, pojavili sa televizije, a nisam stigla da pobegnem. Bukvalno sam se sakrivala po ćoškovima iza ormana. :D

    ReplyDelete
  2. Za prvi pokušaj, to je bila sasvim pristojna kombinatorika. Uz malo vežbe i neke savete siguran sam da bi mogla napraviti skandinavku za časopis.

    ReplyDelete
  3. Anonymous15/6/16 21:35

    Hvala Zorane, ali ja i dalje nemam nikakve ambicije da postanem enigmata ili šaljem bilo šta za časopise.

    Sve što napravim i pošaljem Banetu ili tebi je samo znak zahvalnosti svim enigmatama koji objavljuju svoje radove na raznim blogovima. Na taj način pokušavam da se odužim i zahvalim za zabavu koju mi svakodnevno priređujete.

    Da ne bi bilo zabune, ono za ime se odnosi na eventualno objavljivanje spiska učesnika.

    ReplyDelete
  4. OK, smisliću neki pseudonim za novine.

    ReplyDelete
  5. Svetlana J. bi bilo sasvim odgovarajuće. Ima puno Svetlana čije prezime počinje na J , a samo ćemo mi znati da je to baš ona!

    ReplyDelete
  6. Svetlana J. bi bilo sasvim odgovarajuće. Ima puno Svetlana čije prezime počinje na J , a samo ćemo mi znati da je to baš ona!

    ReplyDelete
  7. Anonymous16/6/16 16:58

    Bane, samo bez Svetlana i bez J.! :D
    Vi ionako učesnike i rezultate saznajete putem blogova, a ne iz novina, tako da je baš svejedno šta tamo piše. :)

    Evo na primer može Kovač Ana. To spada u najčešća imena i prezimena na severu Vojvodine, pa samim tim ne može da napravi nikakav problem. (u smislu da se sumnja u postojanje te osobe)

    ReplyDelete
  8. Snežana Janićijević zvuči slično.

    ReplyDelete
  9. Anonymous17/6/16 19:59

    Može i to. :)

    ReplyDelete