04/05/2016

Vicešampion Srbije u monopolu!

U prostoru tržnog centra Delta City na Novom Beogradu juče je održan open turnir u monopolu, na kome je nastupilo pedesetak igrača. Ovim je promovisana garnitura Monopol Srbija, koja sadrži polja sa srpskom tematikom (gradovi, turističke lokacije, manifestacije, hoteli).

Nakon dve ubedljive pobede u četvrtfinalu i polufinalu, usledila je finalna partija sa šest igrača i tu sam zauzeo drugo mesto. Za nagradu sam dobio pravo da ceo vikend koristim Fiat 500L, koji je bio izložen u holu. Naravno, organizatori su obećali da će rezervoar biti napunjen do vrha.

Pobednik takmičenja Petar Ivanović osvojio je za nagradu turistički aranžman na Kopaoniku, trećeplasirani Miloš Krstić je dobio garnituru Monopol Srbija, a trojica finalista dobili su na poklon knjigu "World of Anagrams", što je bila moja donacija za ovo zanimljivo takmičenje. Pored mene do finalne runde je stigao i enigmata Miloš Karna, koji je zauzeo četvrto mesto u ukupnom plasmanu

Inače, ne znam iz kog razloga (možda sam im delovao ozbiljno zbog sakoa) bio sam interesantan TV ekipama, tako da je moja izjava juče dva puta emitovana u vestima na Pinku, a verovatno i na programu TV Happy i Radio-televizije Republike Srpske. Kako je to sve izgledalo, možete pogledati i u video zapisu agencije Tanjug . Fotografije koje vidite su takođe sa njihovog sajta.

2 comments:

  1. Anonymous5/5/16 06:56

    Čestitam i prijatnu vožnju!

    (Ne zaboravi da proveriš da li je stvarno pun rezervoar, da ne bi ostao bez goriva na pola puta :D)

    ReplyDelete
  2. a ja za to vreme odleteo do madrida, poneo novosti da prekratim vreme kad i tamo informacija o turniru. lepse je voziti se u drustvu.

    ReplyDelete