28/10/2015

Nagradni šut za Radeta Goljovića

Na jučerašnjem rešavačkom takmičenju KABARE (Karnina basketaška reagovanja) najuspešniji je bio Rade Goljović, koji je svih 12 zagonetaka rešio za svega trideset minuta. Zahvaljujući ovome, Rade će imati mogućnost da šutira na koš za 100 evra, pa verujem da će se dobro pripremiti za to. U slučaju da promaši, kao utešnu nagradu dobiće moju knjigu "Put ka vrhu 3".

Pored Radeta, zavidno poznavanje enigmatike i košarke pokazao je i Ivan Andonov, ali njemu je za stopostotan učinak trebalo malo više vremena - 34 minuta. Mada sam u početku najavio samo jednu nagradu, zbog ovakvog rezultata i Ivan će da dobije primerak pomenute knjige. Od preostalih rešavača, najbliži maksimumu bio je Branislav Nikić, koji je rešio 11 od 12 zadataka.

Zahvaljujem se svima koji su se javili, što sa rešenjima, što sa pohvalama za sastavljača zadataka Đorđa Karnu. Rešenja zadataka možete da pogledate NA OVOJ ADRESI.

3 comments:

  1. Upravo sam obrisao jedan maliciozni komentar, jer stranice bloga su otvorene za komentare, ali za one potpisane, a ne za anonimne i zlonamerne. Za tako nešto preporučujem da odete kod onog kikindskog lopova, tamo su anonimni govnari koji me napadaju oduvek dobijali zapažen prostor.

    ReplyDelete
  2. Pošto se anonimni gnjavator (koji i nije toliko anoniman, već je uhvaćen u sličnoj raboti) ponovo javljao, blog je pod moderatorskim režimom. Meni je vrlo lako da obrišem takve poruke, a nekima je izgleda lakše da se preganjaju sa mnom nego da rešavaju zagonetke mladog kolege i da ga javno pohvale za uloženi trud.

    ReplyDelete
  3. Карна, хвала на лепим задацима.
    Зоки, хвала на организацији.
    Зоки, шта год да је неко писао, твоји коментари нису ништа бољи тако да, иако је твој блог, молим те да ми својим речником не квариш неописиво благословен угођај који имам због 4 минута предности над европским прваком у кошарци из 1999. године.
    Једва чекам да ти узмем И ВРЕЋАСТО...

    ReplyDelete