01/06/2015

Malerozni članovi "Natoševića"

Očekivali smo da na 16. Enigmatsku koloniju dođu i novi članovi ED "Đorđe Natošević", ali serija neverovatnih okolnosti dovela je do toga da se od njih šestorice ne pojavi nijedan, mada su svi još početkom aprila (kad smo imali prethodno okupljanje u novosadskom kafeu "Twins 021") izrazili želju da budu učesnici ove tradicionalne manifestacije.

Tako Zoran Ilijašević nije mogao da bude prisutan zbog posla, Miloš Karna je nadoknađivao školske časove koji su izgubljeni tokom štrajka prosvetara, Uglješa Radović je imao ispit na fakultetu, a Milan Žarkovački neke privatne obaveze. Kad je već bilo izvesno da će doći Darko Marković i Kristijan Knežević, dogodilo se da Darko doživi saobraćajnu nesreću sa prevrtanjem automobila, u kojoj je nekim čudom samo lakše povređen. U takvoj situaciji, Kristijan, koji je čekao da Darko dođe kolima po njega, vratio se kući.

Naravno, najvažnije je da smo svi živi i zdravi, a biće još prilika za okupljanje. Darku želimo brz oporavak i svi učesnici Enigmatske kolonije su ga pozdravili, a kako je duhovito primetio jedan od enigmata, dobro je što nismo morali da pravimo "Memorijal pet M"! :)

No comments:

Post a Comment