07/05/2015

Nova pogodnost za učesnike 16. Enigmatske kolonije

Ljubitelji enigmatike koji planiraju da krajem maja dođu u Sombor, na 16. Enigmatsku koloniju, imaće još jednu pogodnost. Naime, za dvadeset enigmata obezbeđen je besplatan boravak tokom trajanja ove manifestacije. Sponzori su "SKANDI PRESS" (direktor Ivan Rudić) i M&B-COMMERCE (direktor Mile Janković). Vrlo lep potez naših kolega i hvala im na tome što, uprkos kriznim vremenima, doniraju značajnu sumu za tradicionalno druženje enigmata.

Pored članova ED "Dr Đorđe Natošević" i domaćih enigmata, svoj dolazak već su najavili i neki gosti iz Hrvatske i Makedonije, tako da možemo očekivati još jednu finu enigmatsku smotru.

4 comments:

  1. svaka cast za sponzore a veliki pozdrav i za organizatore.
    predlazem da se deo besplatnog smestaja dodeli i inostranim gostima jer ce svojim dolaskom na manifestaciju uvelicati ovaj skup a dati mu i epitet nedjunarodni.

    ReplyDelete
  2. Koliko sam obavešten, prednost na tom spisku imaće članovi ED "Đorđe Natošević" i učesnici prošlogodišnje kolonije. Enigmati koji su se do sada prijavili mogu računati da su ušli na spisak, a ostali koji bi želeli da dođu neka požure sa prijavama, da ne bi slučajno morali da plaćaju smeštaj.

    ReplyDelete
  3. Bez obzira na okolnosti, plaćanje ili ne, ja i Josip Dubrović potvrđujemo dolazak( a što nam je namjera bila i prije ove"ugodne" informacije). Dakle, bez namjere da netko od "stalnih" bude u dilemi , ili da nekom od organizatora ili domaćina bude neugodno. Vidimo se!.

    ReplyDelete
  4. U međuvremenu sam kontaktirao još jednog zainteresiranog za dolazak- Tunjo Džijan iz Vinkovaca.

    ReplyDelete