05/11/2014

Od danas - naslovni anagrami iz "Danasa"

U prvom kolu takmičenja imali smo blic-reagovanja, koja su se odnosila na dnevne novine "Blic". Budući da sam upoznao neke ljude iz "Blica", ponadao sam se da bi naša igra mogla da dobije rubriku na njihovom sajtu, gde bismo povremeno davali pregled najduhovitijih anagramnih komentara. Nažalost, izgleda da je urednicima bitnije da prate šta rade Vučić i drugi stend-ap komičari u ovoj državi, a ne smemo da zaboravimo ni na Cecu, Staniju, Soraju i ostali naš tabloidno-estradni krem.

Kad već nije postignut taj dogovor kojim bi se popularizovala enigmatika, ne želim više ni ja da dajem prostora "Blicu", stoga menjam novine iz kojih će se sastavljati anagrami. Čast su dobile dnevne novine "Danas", jedne od retkih koje uspevaju da zadrže neki profesionalni nivo novinarstva.

Dakle, od danas možete da pravite vaše anagrame od naslova iz dnevnih novina "Danas", ili sa njihovog sajta, koji se nalazi NA OVOJ ADRESI . Ostaje nepromenjeno pravilo iz prvog kola da se takmičarski rad za kategoriju naslovnih anagrama može prijaviti u roku od dva dana, a takođe se ne menja i pravilo da radovi u toj kategoriji ne mogu da budu duži od 35 slova.

No comments:

Post a Comment