02/11/2014

MPS ZA ANAGRAMISTE: Lista predloga za 1. kolo

Nakon dosta posla, konačno sam sortirao pristigle radove, tako da učesnici 13. Međunarodnog prvenstva Srbije za anagramiste mogu na ovoj adresi da pogledaju LISTU PREDLOGA ZA 1. KOLO

Zamolio bih sve takmičare da pažljivo pogledaju listu predloga. Dopune i promene nominacija, kao i eventualne primedbe, obavljaju se putem mejla: zoradis@eunet.rs , do ponedeljka u ponoć. Dakle, ovo nije konačna lista za glasanje i izmene su moguće, a pored toga, još treba da prekontrolišem da li je možda zalutao neki anagram sa izmenom.

Kao domaćin šampionata zadovoljan sam kvalitetom radova, kao i činjenicom da su se pojavili neki novi takmičari sa zanimljivim i svežim idejama. Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste upravo je i poznato po vrhunskom kvalitetu radova i činjenici da su mnogi enigmati stekli afirmaciju na ovom takmičenju. Ono što mogu da najavim je da će biti nagrada u svakom kolu za najuspešnije autore anagrama, a pokušaću da održim i tradiciju završnog okupljanja u restoranu "Orao" ili na nekoj drugoj adresi, samo što ne mogu ništa da obećam jer sam, što se tiče finansija, u najgoroj situaciji ikada.


No comments:

Post a Comment