16/10/2014

Uspešna premijera pab kviza



U novosadskom kafeu "Twins 021" (Cara Dušana 75) sinoć je održan premijerni pab kviz, na kome je nastupilo 16 takmičara u četiri ekipe. Može se reći da je kviz opravdao očekivanja i da je veče proteklo u prijatnoj atmosferi.

U uvodnom delu ekipe su odgovarale na 40 pitanja iz osam oblasti (kultura, zabava, istorija, životni stil, mediji, nauka, sport, svet). Takmičari su pokazali zavidno znanje, tako da su sve ekipe imale barem 50% tačnih odgovora. Potom je održan i finalni meč u kome je ekipa "Random" posle neizvesne borbe pobedila „Stare znalce“. Taj finalni meč se sastojao iz četiri igre: brojke, slagalica, 5x5 i propitivanje. Sva pitanja sa kviza (ukupno 75) moći ćete da vidite u petak i subotu na blogu ŠMEK, a linkovi za dokument sa pitanjima biće postavljeni u 20 časova.

Uvodni test: 1. "Random" (Danijel Predarski, Đorđe Milić, Vladimir Vulin, Radovan Višković) 31 poen, 2. "Stari znalci" (Aleksandar Šaraba, Dejan Savatović, Marko Ivetić, Ivan Miličić) 29, 3. "Bubamara" (Anica Dinić, Vladimir Kanjuh, Miroslav Mihalj, Zoran Ilijašević) 21, 4. "Studenti" (Branimir Arsić, Maja Mitrović, Miloš Kostrešević, Miloš Stepanov) 20.

Pored finalnog meča, održane su i tri dodatne igre, u kojima su nagrade dodeljivali salon lepote "Pit Stop" (Alekse Šantića 74), pet šop "Maxvit" (Bulevar Cara Lazara 98) i optičarska radnja "Look & Look Optika" (Bulevar Cara Lazara 92). Dobitnicima su pripali poklon vaučeri, koje će moći da iskoriste na pomenutim adresama.

Autor i voditelj kviza, Zoran Radisavljević, najbolje takmičare darovao je svojim knjigama “World of Anagrams” i “Put ka vrhu 2”.

No comments:

Post a Comment