20/04/2014

Ivan Andonov pobednik nagradnog kviza

U večerašnjem nagradnom kvizu svoje odgovore je poslalo 7 takmičara, od kojih je najuspešniji bio Ivan Andonov, sa 15 tačnih odgovora na 32 postavljena pitanja. Njemu za nagradu pripada paket slatkih proizvoda i knjiga Ivana Klajna "Bušenje jezika".

Zanimljivo da su drugoplasirani Goran Sabol i trećeplasirani Borman Mladenov takođe imali 15 tačnih odgovora, pa je konačan poredak određen na osnovu utrošenog vremena. Goran će za nagradu dobiti moju knjigu "World of Anagrams", dok Bormanu sleduje takođe moja enigmatska knjiga, "Put ka vrhu".

Od preostalih takmičara jedino je Magdalina Čivović (čiji uspešan nastup u najnovijem ciklusu "Slagalice" gledamo ovih dana) uspela da odgovori na barem 8 pitanja, tako da će njoj pripasti utešna nagrada, knjiga "Put ka vrhu". Ilija Ozdanovac nije mogao da uđe u zvanični plasman, jer svojih 12 tačnih odgovora nije poslao u predviđenom vremenu. Žao mi je što je Bata Babović zakasnio 13 minuta na početak kviza, ali hvala mu što je i pored tog hendikepa poslao neka tačna rešenja.

Konačan plasman: 1. Ivan Andonov 15, 2. Goran Sabol 15, 3. Borman Mladenov 15, 4. Magdalina Čivović 12, 5. Aleksandra Čolakov 7, 6. Miodrag Bata Babović 5. 

Zahvaljujem se svima vama koji ste u ovom prazničnom danu pronašli vremena da učestvujete u kvizu, i nadam se da ste zadovoljni kvalitetom pitanja i osvojenim nagradama. Napominjem da je dokument sa pitanjima pogledan 37 puta, a zašto se ti ljudi nisu javili, to najbolje znaju oni sami.

1 comment: