18/04/2014

Nagradni kviz (podsetnik)

U nedelju, 20. aprila, u 21:00, na blogu ŠMEK počeće nagradni kviz. To je prvo, ali ne i poslednje nagradno takmičenje koje će biti priređeno na ovom mestu.

Nakon što se pojavi link za dokument sa pitanjima, takmičari će imati 20 minuta vremena da pošalju odgovore na mejl zoradis@eunet.rs . Tolerisaće se kašnjenje od najviše dva minuta, ali svaki minut kašnjenja će značiti poen manje iz konačnog skora.

Kviz se sastoji od ukupno 32 pitanja, odnosno po četiri pitanja iz osam oblasti koje se daju na svetskom prvenstvu (kultura, zabava, istorija, životni stil, mediji, nauka, sport, svet). Pobednik kviza će biti takmičar sa najviše poena, a u slučaju istog broja poena prednost imaju oni koji su ranije poslali rešenje. Za troje najuspešnijih rešavača obezbeđene su lepe nagrade, a jedna nagrada će žrebom biti dodeljena i nekom od rešavača koji osvoji minimum 8 poena.

Želim vam ugodnu zabavu i molim vas da šerujete po internetu ovu poruku, kako bi što više ljudi saznalo informaciju o nagradnom kvizu i učestvovalo na takmičenju.
 

No comments:

Post a Comment