11/10/2019

Na novom radnom mestu

Dragi prijatelji, ovih dana napravio sam veliki korak u životu, budući da sam otišao da živim i radim u Zagrebu. Biću zaposlen u časopisu "Kviskoteka", za koji ću sastavljati razne enigmatske umotvorine. Naravno, ovo je za mene veliko priznanje, čast i profesionalni izazov, te ću se potruditi da opravdam poverenje redakcije, na čijem čelu je proslavljeni kvizaš, enigmata i putopisac Robert Pauletić. Hvala svima koji su bili dobri prema meni, sve vas pozdravljam i želim vam sreće i uspeha u životu. Živeli! 🥂 🥂 🥂

10 comments:

 1. Čestitke i sretno od svih Milata, Zoki! Sad kad si nam bliže, bit će prilike nadam se i da se češće vidimo!

  ReplyDelete
 2. Čestitam, Zoki! Želim ti puno sreće u novom životu, a u tvoj uspeh na poslu ne sumnjam ni najmanje. :)

  ReplyDelete
 3. Nije tačno da je to veliki korak. To je mali korak za tebe, ali veliki za Kviskoteku:) Sve najbolje!

  ReplyDelete
 4. Čestitam, Zorane. Veliki te posao čeka ali znam da ćeš ga svladati.

  ReplyDelete
 5. Čestitam još jednom! Konačno ćeš moći da radiš i živiš od svog velikog enigmatskog znanja i umeća. Svaka čast i Robertu Pauletiću na ovakvoj odluci.

  ReplyDelete
 6. Sve najbolje na novom poslu!

  ReplyDelete
 7. Hvala svima. U redakciji su me dočekali srdačno, svi su dobro raspoloženi i zadovoljstvo je biti deo takve ekipe. Zadovoljan sam i stanom u kome se nalazim, pogotovo što je lokacija vrlo blizu redakcije i ne moram se brinuti oko prevoza. Takođe su vlasnik stana, njegova supruga i sin vrlo prijatni ljudi i trude se da mi pomognu da se što lakše prilagodim na nove životne uslove.

  ReplyDelete
 8. Lepo priznanje, želim ti da tvoj talenat dođe do punog izražaja...

  SREĆNO!

  ReplyDelete