01/12/2018

Enigmatske knjige za humanitarnu pomoć

Dragi prijatelji,

Gradski odbor "Dosta je bilo" u Novom Sadu (Trg Republike 11, kod spomenika kralja Petru) i ove godine organizuje prikupljanje humanitarne pomoći za naše najugroženije sugrađane. Prikupljaju se odeća, obuća, sredstva za ličnu higijenu, hrana, a sva prikupljena sredstva prosledićemo gradskim svratištima za decu i odrasle. Kancelarija DJB je otvorena svakog radnog dana od 11 do 18 časova, a akcija će trajati do kraja decembra.

Kao sekretar Gradskog odbora DJB, odlučio sam da dodatno podržim ovu akciju tako što ću prodavati dve moje enigmatske knjige, a prikupljeni novac usmeriti na nabavku pomenute humanitarne pomoći. Ukoliko želite da i vi pomognete, potrebno je da naručite zbirku mojih najboljih anagrama "Put ka vrhu 4" za 1000 dinara ili lipogramsku knjigu "Sve je moglo biti drukčije" (prvu u srpskoj književnosti bez ijednog slova "A") za 500 dinara. Eto prilike da u ovim prazničnim danima obogatite svoju biblioteku vrhunskom enigmatskom literaturom, a da istovremeno učinite dobro delo i pomognete ljudima kojima je ta pomoć zbilja potrebna.

1 comment:

  1. Kao što vidite na slici, za ovu priliku doštampao sam 30 primeraka "Put ka vrhu 4" i 20 primeraka "Sve je moglo biti drukčije".

    ReplyDelete