31/03/2018

Het-trik na kvizingu

Bastion novosadskog kvizinga, kafe "Beza", u četvrtak uveče pao je pred naletima ekipe "Čudovišni monoliti" (s leva: ja, Vladimir Krstić, Ranko Bošnjak, Đorđe Todorović-Gvozdenović). U veoma jakoj konkurenciji dvadesetak ekipa osvojili smo prvo mesto sa 2,5 poena prednosti ispred momčadi "Uvijek neugodni", dok je treće mesto zauzela takođe odlična "Demencija". Pobeda će biti proslavljena uz ručak kojim nas časti domaćin takmičenja.

Pre ove pobede, u skoro istom sastavu i pod imenom "Tamburaški štim" trijumfovali smo i na kvizovima u "Gerila baru" i kafeu "Sting". Tamo je slabija konkurencija i nisu toliko kvalitetne ekipe kao u "Bezi" (gde dolaze neki od najboljih novosadskih kvizaša), no naravno da se i ti rezultati računaju u statistiku, tako da smo napravili niz od tri pobede.

Ovo bi mogla da bude idealna zabava kad ne bi bilo duvanskog dima, ali šta da se radi... Najbitnije je što u opuštenoj atmosferi možemo da se družimo i testiramo svoje znanje, a ako usput osvojimo neke ture pića, pice, karte za koncert i druge nagrade, tim bolje.

No comments:

Post a Comment