03/02/2018

Sjajna selekcija anagrama za završno glasanje



Na polufinalnom glasanju za Gran Pri 2017 bilo je pregršt izvanrednih anagrama, stoga je bilo veoma teško odlučiti se kome dodeliti glasove.  Osim u kategoriji anagramnih izazova, razlike u vrhu bile su vrlo male i konkurenti su se smenjivali u vođstvu. Na kraju je dve pobede zabeležio Zoran Radisavljević (minijature, generalna kategorija), dok su po jedan "gran pri" osvojili Rade Goljović (anagramirane ličnosti), Jovica Marković (aktuelni anagram) i Milan Živanović (anagramni izazov).

Kada se zbirno pogleda, najviše radova u "A" i "B" finalu ima novi šampion Kristian Knežević (2+4), jedan manje ima Zoran Radisavljević (4+1), zatim sledi Darko Marković (1+3), pa se može reći da su se glasovi u dobroj meri poklopili sa onima koji su bili tokom šampionata.

Čestitke svima koji su dospeli do ove završne faze, u kojoj će biti održano i glasanje za Crven ban 2017 (najbolji vulgarni anagram)!

2 comments:

  1. Anonymous3/2/18 20:21

    Čestitke Zoranu, Radetu, Jovici i Milanu.

    Jako je teško bilo podeliti bodove, mogu misliti šta će tek biti u završnoj fazi. Svim A finalistima želim puno sreće.

    Zoki, na linku koji si dao se nalazi samo dokument koji smo već dobili za slanje glasova.

    ReplyDelete
  2. Hvala Svetlani što mi je pomogla u prebrojavanju glasova, a i što je primetila da sam stavio pogrešan link. Sad je data Excel tabela sa glasovima, umesto Word dokumenta za glasanje čiji naziv takođe počinje sa GRAN PRI 2017.

    ReplyDelete