21/12/2017

Treće kolo Lige rešavača

Završno, treće kolo Lige rešavača, održaće se na blogu u petak, 29. decembra, od 19 časova do ponoći. Kao što je najavljeno, biće pripremljen miks zadataka, u kome će moći da uživaju ljubitelji ukrštenih reči, anagrama, rebusa i drugih zagonetaka. U ovim prazničnim danima biće i nekih darova od strane domaćina takmičenja, ne samo za najuspešnije nego i za najsrećnije rešavače.

Ukoliko ste propustili dosadašnje dve runde još nije kasno da se pridružite rešavačima, jer sistem je takav da se novi takmičari mogu uključiti čak i u borbu za vrh tabele. Naravno, izvesnu startnu prednost ipak će imati rešavači koji su bili uspešni u prethodnim rundama, a to su pre svih Svetlana Jorgaćijević i Ilija Đurković.

Generalni plasman nakon drugog kola Lige rešavača: 1. Svetlana Jorgaćijević 8 bodova, 2. Ilija Đurković 6, 3. Ilija Ozdanovac 3, 4-7. Marko Obradović, Nebojša Jevtović, Aleksandra Čolakov, Branislav Nikić 2, 8-19. Nenad Savić, Miloš Karna, Dragan Stojanović, Branko Grbić, Andon Koloski, Žarko Vidosavljević, Sanja Milovanović, Vladimir Nikolić, Željko Jelaš, Zorica Nišević, Aleksandar Savić, Dragiša Cetić 1.

No comments:

Post a Comment