17/04/2017

U iščekivanju rezultata...

Poštovani ljubitelji enigmatike, nadam se da vam se dopalo takmičenje i da ste uživali u anagramima koje sam pripremio.

Dok čekate rezultate takmičenja, koji će biti objavljeni verovatno oko ponoći, možete da pogledate DOKUMENT SA REŠENJIMA.

9 comments:

  1. Izvinjavam se, ipak će rezultati biti sutra u jutarnjim časovima, jer sam sada umoran, a odziv zakmičara je bio priličan dobar i ima tu dosta posla oko sabiranja rezultata.

    Pretpostavljam da ćete se, kad vidite rešenja, čuditi kako nešto niste rešili, što je znak da su zadaci bili dobri i izazovni.

    ReplyDelete
  2. U premetu 19. fraza je 11,9 !!!

    ReplyDelete
  3. Jeste, to je bila greška koju sam napravio u brojanju slova, ali neću poništavati zadatak, jer se mogla i ovako naći ta poznata sintagma, nema šta drugo. Ako baš bude odlučivalo tih 20 poena o prvom mestu, daću dva burenceta piva takmičarima.

    ReplyDelete
  4. Anonymous17/4/17 23:57

    Sipaj vode u onih 5 litara, pa podeli na dva dela. :D

    Pogledala sam rešenja i sad mi je žao što nisam rešila 21. i 29. anagram. Kod 21. sam mislila na obor, pa sam se još čudila kakve veze ima Loki sa tim.(sad mi treba onaj smajli koji udara glavom o zid) Mislila sam na neku prevaru kod uzgoja stoke. :D
    Kod slabog kera sam mislila da se to odnosi na nekog čoveka u prenosnom smislu i ni sekundu nisam pomislila na pravog psa. (opet isti smajli)
    Od onog što mi je još ostalo većinu ne bih svakako rešila zahvaljujući svom (ne)znanju. :)

    ReplyDelete
  5. Žao mi je što juče nisam uspeo da učestvujem u takmičenju, jer sam bio na zavetini u selu Šapine. Skiniću sada anagrame pa da vidim šta bih rešio da sam se takmičio.

    ReplyDelete
  6. Uspeo sam da rešim 34 anagrama čija je ukupna vrednost (bez dodatnih bodova) 651.

    ReplyDelete
  7. Zanimljivo, baš VENEM, BURAZ je bio anagram koji sam poslao na Kvizoramin natječaj za kutnik s anagramom. Zorane, može li se još uvijek naručiti 3. dio "put ka vrhu" serijala?

    ReplyDelete
  8. Može, Tonči, doštampao sam nedavno sva dosadašnja izdanja, tako da imam još nekoliko primeraka. Jedino što je poštarina skupa, a čini mi se da i banke uzimaju veliku proviziju za plaćanje, pa bi možda bilo dobro da ti to neko preuzme u Srbiji ili da sačekaš neku enigmatsku manifestaciju kod vas da ti donesem.

    ReplyDelete
  9. Hmmm ok, pričekat ću onda neko druženje. Čujemo se!

    ReplyDelete