30/01/2017

Intervju za sarajevsku televiziju "Fejs"

Prethodnih dana u raznim medijima mogli ste čuti (a neki su se već javili sa narudžbinom) da sam objavio knjigu "Sve je moglo biti drukčije", prvu bez slova "A" u srpskoj književnosti i enigmatici. Novinari su me pitali koliko dugo sam je pripremao, ali teško je proceniti, jer počeo sam pre tri godine, a radio sam je na preskoke, u pauzama između drugih knjiga koje sam pisao i enigmatskih takmičenja koja sam organizovao. Nešto više o knjizi, ali i o mom celokupnom stvaralaštvu, možete saznati u intervjuu koji sam dao za sarajevsku televiziju "Fejs". Zahvaljujem se kolegi Željku Stanojeviću na ovoj velikoj počasti i mogućnosti da se predstavim gledaocima u BiH!

2 comments:

  1. Anonymous1/2/17 12:46

    Nevezano za knjigu...

    Juče sam se baš iznenadila kada sam te videla na TV-u. Bio si sjajan, jedino ti je falila trunčica više sreće. Strašno mi te je bilo žao, kada se sve onako završilo.

    ReplyDelete
  2. Sportska takmičenja, pa tako i kvizovi, ne bi bili zanimljivi kad bi uvek favoriti pobeđivali. Tokom proteklih tridesetak godina, koliko nastupam na kvizovima sličnog formata, osvajao sam razne šampionske titule, ali dešavali su se i porazi kad sam to najmanje očekivao. Sreća - nekad bude prisutna (kao kad sam pobedio Filipa Tota u polufinalu kviza "Kocka je bačena"), nekad izostane.

    ReplyDelete