15/08/2016

Produžetak roka za drugo kolo

Na olimpijskim igrama prođe još jedan dan bez medalje srpskih sportista. Optimisti još uvek veruju da će finiš igara biti berićetan, ali njihov optimizam ne dele i učesnici prvenstva Srbije za anagramiste. Malo ko se odvažio da sastavi anagram u kome prognozira nekog budućeg osvajača medalje.

Budući da je ponuda za anagramiranje prilično skromna i da se neke ideje ponavljaju, odlučio sam da ipak sačekamo kraj olimpijskih igara i dobijemo raznovrsniju takmičarsku listu. Dakle, umesto do 16. avgusta radovi će se primati sve do 22. avgusta u ponoć. Naravno, oni koji su već poslali anagrame mogu da promene svoje kolekcije ako to žele.

Ovaj produžetak roka će ujedno meni olakšati posao oko pripreme liste za glasanje, jer ovih dana spremam rešavačke zadatke za Susrete enigmata Srbije i baš sam zauzet. Što se tiče trećeg kola, ono će početi kako je i predviđeno 17. avgusta, a tri teme će vam zadati Ivan Andonov.

2 comments:

  1. Zorane možda bi bilo korisno pored svake kombinacije u zagradi navesti koja je medalja u pitanju pa da se i to iskoristi u anagramu ako paše....a da ne moramo tražiti

    ReplyDelete
  2. OK, na sledećoj listi koju budem slao takmičarima poređaću olimpijce po jačini medalje. Sad su išli hrvatski, pa slovenački sportisti.

    ReplyDelete