08/07/2016

Kvizovka na 1. Međunarodnom festivalu igara

Na 1. Međunarodnom festivalu igara, koji se održava od 8. do 10. jula u velikoj dvorani SPC "Vojvodina" u Novom Sadu, angažovan sam da budem domaćin jednog od štandova. Posetiocima ću predstaviti kvizovku (srpskohrvatsku varijantu skrebla), tako da će moći da igraju međusobno ili čak da se oprobaju u partiji sa mnom, dvostrukim šampionom Srbije.

Naravno, tom prilikom promovisaću i razne aktivnosti Enigmatskog saveza Srbije i Saveza zagonetača Srbije, a najuspešniji ljubitelji enigmatike će dobiti za nagradu moje knjige "World of Anagrams" i "Put ka vrhu". Pored toga, posetiocima ću podeliti primerke enigmatskih časopisa Mileta Jankovića, kome se zahvaljujem za priloženi poklon.

Inače, dnevna karta za ovu manifestaciju košta 400 dinara, ali imam dve akreditacije viška, pa ako neko hoće da poseti moj štand, nek mi se javi.

2 comments:

  1. Zorane, može li se nabaviti nova garnitura "Kvizovke"?

    ReplyDelete
  2. U slobodnoj prodaji toga odavno nema, možda ih neko prodaje preko sajtova "Limundo", "Kupindo" i njima sličnim. Ja sam razmišljao da napravim nekoliko garnitura, pa ako budem imao vremena za tako nešto, odvojiću jednu za tebe. Mislim da neće biti baš jeftino.

    ReplyDelete