04/02/2016

Porudžbine za "Put ka vrhu 3"

Poštovani ljubitelji enigmatike,

Zadovoljstvo mi je obavestiti vas da od danas možete da naručite knjigu "Put ka vrhu 3". Reč je o trećoj knjizi iz pomenute tetralogije, koja sadrži rebuse, indirekte i čitaljke iz mog enigmatskog stvaralaštva. Na 152 strane nalazi se oko 560 odabranih zagonetaka, plus tabelarni dodatak sa još 450 kvalitetnih rebusa (čime je postignuto da se smanje troškovi štampanja, a da ipak ostanu sačuvane razne zanimljive ideje).

Ukoliko se javite sa porudžbinom u narednih 15 dana, možete da kupite knjigu za 800 dinara i time ostvarite značajan popust, jer kasnije će se prodavati za 1.200 dinara. Kupcima iz inostranstva prodavaću knjigu za sedam evra, odnosno za 10 ako budu previše oklevali. Naravno, u cenu se još dodaje i poštarina, osim ukoliko nemate načina da preuzmete knjigu u Novom Sadu ili na nekom od enigmatskih skupova.

Verovatno će nekima ovo delovati skupo, ali možete biti sigurni da na ovim prostorima (a i šire) nema bolje knjige iz te oblasti enigmatske literature. Za ovako nešto trebalo je mnogo truda i odricanja, tako da se od srca zahvaljujem svima koji su mi pomogli da završni proizvod prevaziđe i moja očekivanja. Čudo od knjige!

No comments:

Post a Comment