29/09/2015

Oktobarske aktivnosti na blogu

Budući da sam prethodnih desetak dana bio na odmoru u Grčkoj (na slici vidite i gde), neke planirane aktivnosti na blogu su pomerene, tako da će one biti održane tokom oktobra.

Ljubitelje enigmatike očekuju tri vrlo zanimljiva rešavačka turnira. Za početak, biće održano takmičenje koje je pripremio Đorđe Karna, zatim sledi treće kolo Lige rešavača (sa zadacima Marka Mihaljevića) i na kraju, Kristijanove enigmatske zavrzlame 2 (novi zadaci iz radionice Kristijana Kneževića).

Pored ovoga, očekuje vas i drugo kolo Međunarodnog prvenstva Srbije za anagramiste, a standardno će ići i Enigmatska radionica, kao i zagonetke koje u časopisu "Kviskoteka" objavljujemo Filip Karačić, Milan Sečujski i ja.

Zahvaljujući prilozima koje su poslali Ilija Đurković i Čedomir Milanović, moći ćete da obogatite i vaše arhive sa mnoštvom zanimljivih enigmatskih i logičkih zagonetaka. Pomenutim kolegama zahvaljujem se na pokazanoj nesebičnosti, a nadam se da će i drugi enigmati koji imaju šta da ponude krenuti njihovim stopama.

1 comment:

  1. Anonymous1/10/15 12:44

    Sreća tvoja što ovo nije video naš drug Nikola Makedonski, jer bi ti sigurno skrenuo pažnju da nisi bio u Grčku, nego u Egejsku Makedoniji (to ti je i napisao na Žecinom blogu)

    ReplyDelete