08/02/2015

Slike sa svečanosti u "Orlu"


U beogradskom restoranu "Orao" sinoć je održana svečana dodela nagrada za najbolje anagramiste u 2014. godini. Na slici: najuspešniji u generalnom plasmanu šampionata - Branko Bjeličić, Zoran Radisavljević, Rade Goljović.
Kristian Knežević je pored pobedničkog pehara za anagram godine dobio i osveštanu sliku sa anagramom Verice Rajović: I LELIĆ IMA SVOJ VERNI KIVOT! (Sveti Nikolaj Velimirović). Pomenutu sliku dobili su još trojica najuspešnijih u generalnom plasmanu, pobednik "B" finala Ivan Andonov i pobednica kviza Milica Jokanović.

Tradicionalni kviz u "Orlu" pripremili su Kosta Željski i Zoran Radisavljević. U finalnom meču, punom preokreta, Milica Jokanović pobedila je Marka Obradovića.

Novajlija u šampionatu Srbije za anagramiste, Darko Marković, bio je zadovoljan plasmanom u "A" finale i nagradom koju je dobio - knjigom "World of Anagrams".

Klubu enigmatsko-kvizaških dvometraša odnedavno se pridružio i Miloš Karna, ali još uvek mu fali nekoliko centimetara da stigne Ivana Andonova!

Tako je okončana još jedna sjajna sezona prvenstva Srbije za anagramiste, u kojoj su ponovo viđeni fenomenalni anagrami. Sve koji su učestvovali na ovom najkvalitetnijem enigmatskom takmičenju u Srbiji, iz "Orla" pozdravljaju Darko, Sofija, Branko, Zoran, Rade, Ivan i Nenad! 

2 comments:

  1. Cestitke svima za sve (znam da je previshe generalno, ali ono sto vidjeh u ovih par postova je zaista impresivno).

    ReplyDelete
  2. Hvala, Hajro.

    Međunarodno prvenstvo Srbije za anagramiste predstavlja izazov kako za novajlije, tako i za iskusne enigmate. U ovako kvalitetnoj konkurenciji teško je sastaviti anagrame koji će doneti bodove, a kamoli stići do finala i na listu od TOP20 anagrama.

    Naravno, posebno mi je zadovoljstvo što su gosti u "Orlu" bili zadovoljni programom i nagradama koje sam pripremio na ovom enigmatsko-kvizaškom druženju.

    ReplyDelete