07/02/2015

Gran Pri 2014 - pobednički anagrami

U beogradskom restoranu "Orao" večeras se održava dodela nagrada najboljim anagramistima u 2014. godini i prigodno kviz takmičenje. Izveštaj sa svečanosti i fotografije moći ćete da vidite sutra, a sada pogledajte ko su pobednici "A" i "B" finala, kao i u kategoriji vulgarnih anagrama.

U "A" finalu istakao se mladi Kristian Knežević (na slici), koji je sastavio anagram godine: EKSTRALUDOST I VRATOLOM! (dvostruki salto mortale). Čestitka Kneževiću na velikom uspehu koji je postigao u debitantskom nastupu!

U "B" finalu pobednik je bio Ivan Andonov, sa anagramom: A BRODOVA NIGDE! ("Beograd na vodi", najavljeni infrastrukturni projekt).

Priznanje "Crven ban 2014" pripalo je domaćinu takmičenja Zoranu Radisavljeviću, za anagram: DEDA, GROZNO VAS LAŽU, A ODNOSE I KEŠ. NEKA IDU U TRI PIČKE MATERINE! (Svake četiri godine naš narod dokaže da se ne razume u politiku).

Toliko za ovo javljanje. Posetioci bloga sutra će, osim kompletnog izveštaja sa svečanosti, moći da vide i pitanja sa kviza, koji su zajedno pripremili Kosta Željski i Zoran Radisavljević. 

No comments:

Post a Comment