10/06/2014

Put ka vrhu 2 - novi dragulj enigmatske literature



Dragi prijatelji, zadovoljstvo mi je obavestiti vas da je odštampana moja nova knjiga "Put ka vrhu 2". 

U ovoj knjizi, drugoj iz serijala "Put ka vrhu", možete da na 194 stranice vidite šta sam stvorio u  oblastima šahovskih i logičkih problema, zašto sam velemajstor za razne kvizove (nekoliko testova sa preko 300 pitanja), a klasična enigmatika zastupljena je raznim mrežastim radovima (ukrštenice, magični kvadrati i likovi, osmosmerke, ispunjaljke).

"Put ka vrhu 2", knjiga koju bi svaki ljubitelj šaha, mozgalica, enigmatike i kvizova trebalo da ima u svojoj biblioteci, može se naručiti od autora knjige po ceni 10 evra ili 1100 dinara. Javite se na mejl zoradis@eunet.rs ili mobilni telefon 064/297-3582. Kolege koje budu dolazile na proslavu "Kviskoteke" moći će da kupe ovu knjigu bez plaćanja poštarine. 

 

2 comments:

  1. Ilija Đurković11/6/14 21:27

    Čestitam Zoranu na pojavljivanju ove knjige i vidim da je dvostruko obimnija od prve iz ovog serijala. Jedva čekam da nabavim knjigu i vidim šta je sve u njoj obuhvaćeno (nadam se da nema previše šaha) :-)

    ReplyDelete
  2. Hvala, Ilija. "Suvog šaha" nema naročito mnogo (jedna komentarisana partija i nekoliko problema), a ostatak tog poglavlja knjige čine razni enigmatski radovi (anagrami, ukrštenice, osmosmerke, palindromi, rebusi, itd) čija rešenja se odnose na šah.

    ReplyDelete