08/05/2014

Kup je naš! (skrivalica)

Fudbaleri Vojvodine sinoć su osvojili Kup Srbije, pošto su u finalnoj utakmici savladali Jagodinu 2:0. Mladići u crveno-belim dresovima obradovali su par hiljada navijača koji su došli na stadion Partizana da ih bodre, a među kojima sam bio i ja. Nakon utakmice nastavio sam slavlje sa prijateljima do jutarnjih sati.

Ovim trofejom Vojvodina je na najlepši način proslavila stoti rođendan kluba. Novosađani su u svojoj istoriji dva puta bili šampioni države, a konačno su sa sebe skinuli i dugogodišnje prokletstvo koje je ih je pratilo u kupu. Da podsetim, razne generacije izgubile su čak šest finalnih utakmica. Posebno mi je drago što je ovaj veliki uspeh ostvario podmlađeni tim, u koji mnogi nisu verovali - dokaz da fudbal treba igrati srcem i da će onda navijači biti zadovoljni, čak i ako izostanu priželjkivani rezultati. 

Na slici koju vidite prikazana je zapadna tribina stadiona Partizana, a zanimljivo je da se mogu videti i ja. Zbog toga ću sada da napravim nagradnu skrivalicu, a vaš zadatak je da kažete gde se tačno nalazim i šta imam u ruci!  

6 comments:

  1. Papirnati fišek napunjen pečenim i posoljenim semenkama od bundeve?

    ReplyDelete
  2. Levo od zastave,sediš iza (a vidiš se izmedju) izmedju dva momka koji stoje, a u levoj ruci kesa sa suncokretom?

    ReplyDelete
  3. Haha... Pljuvač je pogodio sve tačno! :) Za nagradu je osvojio dva pakovanja semenki iz kioska "Kod Malajca" (legendarni novosadski semenkar), plus moju knjigu "123 lika u formi limerika". Molim da mi dostavi svoju adresu na dobro poznati mejl zoradis@eunet.rs kako bi mu nagrade bile poslate :)

    ReplyDelete
  4. U gledalistu lijevo od zastave, a na slici desno. U lijevoj ruci ti je anagram od mog imena, a u desnoj prinosis ustima nesto sto se nalazilo unutra (kokice, sjemenke...).

    ReplyDelete
  5. Onaj momak što je na slici desno bio je zamka. Ne grickam samo ja semenke :)

    ReplyDelete
  6. Ovako lici na tebe, a zamka ti je uspjela.
    Pozdrav iz Kanade

    ReplyDelete