12/04/2014

Nagradni kviz!

Pošto je blog lepo krenuo sa radom, odlučio sam da u nedelju, 20. aprila, sa početkom u 21:00, priredim nagradni kviz.

Za tu priliku pripremiću 32 pitanja, odnosno po četiri pitanja iz osam oblasti koje se daju na svetskom prvenstvu (kultura, zabava, istorija, životni stil, mediji, nauka, sport, svet). Link sa koga se može preuzeti dokument sa pitanjima pojaviće se na blogu tačno u 21:00, a nakon toga takmičari će imati 20 minuta vremena da pošalju odgovore na mejl zoradis@eunet.rs . Tolerisaće se kašnjenje od najviše dva minuta, ali svaki minut kašnjenja će značiti poen manje iz konačnog skora.

Pobednik kviza će biti takmičar sa najviše poena, a u slučaju istog broja poena prednost imaju oni koji su ranije poslali rešenje. Za troje najuspešnijih rešavača obezbeđene su lepe nagrade, a jedna nagradu će žrebom biti dodeljena i nekom od rešavača koji osvoji minimum 8 poena.

Ugodna vam zabava!




4 comments:

  1. Pozdravljam i pohvaljujem ! Pridružit ću se večeras,samo me zanima , mogu li odgovore slati ovako-odnosno na ovu adresu!

    ReplyDelete
  2. Ups-greška! Iako može i večeras-a kviz je ipak 20.

    ReplyDelete
  3. Hvala, Ivane. Odgovore treba slati isključivo na dati mejl. Najaviću još jednom kviz do naredne nedelje, da ne biste zaboravili.

    ReplyDelete
  4. Hajde da riješimo nedoumicu-iza Ivana se zapravo krije Ilija( računalo je Ivanovo), a nadam se da to ništa zapravo ne mijenja!

    ReplyDelete