22/04/2016

Nešto love za eventualno letovanje

Na televiziji "Hepi" juče je emitovan moj nastup u šou serijalu "Kolo sreće". Kao i mnogi poznati kvizaši koji su se pojavili u ovoj emisiji, stigao sam do ubedljive pobede. Uglavnom sam vrlo brzo znao rešenja i šteta što mi nisu izlazila vrednija polja na ruletu, ali ne mogu biti nezadovoljan sa tri robne nagrade i 394 evra, jer mnogi takmičari odu kući bez ičega.

Naravno, sad sledi teži posla, kako doći do osvojenih nagrada. Do sada sam na raznim kvizovima imao sreću da izvučem ono što mi pripada, ali retko kad je to išlo glatko i bez nerviranja. Ova emisija snimana je pre dva i po meseca, i kao da nije dovoljno to čekanje, tek sad počinje da teče predviđeni rok za isplatu nagrada, a on je čak 180 dana. Ko zna, možda me iznenade tamo negde u septembru, pa uspem da uhvatim malo sunca u Grčkoj.

3 comments:

  1. Anonymous23/4/16 13:16

    Šteta što nisam znala za tvoj nastup. Ovu stanicu baš i ne gledam, tako da sam ga propustila. :(
    A za letovanje ti držim palčeve. :)

    ReplyDelete
  2. Nažalost, produkcija ne obaveštava takmičare kad će da idu emisije u kojima su nastupali. Fejsbuk grupa im je potpuno mrtva, poslednja vest je sa početka februara. Neverovatno da ništa ne rade na tome da ih prati što više ljudi.

    ReplyDelete
  3. Odgledao sam emisiju pošto ima SBB-ovu kablovsku i mogu da vratim i odgledam bilo šta u zadnjih 48 sati (kakva reklama za SBB). Zoki, bio si odličan i da nije bilo malera sa bankrotom, osvojena suma bi bila preko 500 evra. Ja sam se samo jednom prijavio na onaj telefon koji su naveli u reklami, ali me nisu zvali. Kako je tebi uspelo?

    ReplyDelete